Cowboyhoed vilt Zwart

Cowboyhoed vilt Zwart

Op zoek naar een stoere cowboyhoed kies dan voor de Cowboyhoed vilt zwart uit het assortiment cowboyhoeden van diversen kleuren en varianten. Deze zwarte cowboy... Lees meer

620099
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€7,44 € 4,84 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een stoere cowboyhoed kies dan voor de Cowboyhoed vilt zwart uit het assortiment cowboyhoeden van diversen kleuren en varianten. Deze zwarte cowboy hoed is dan de perfecte westernhoed voor jou! De van vilt gemaakten zwarte cowboy hoed is leuk te combineren met andere Cowboy accessoires en ook natuurlijk met een kostuum.

Neem een kijkje in onze uitgebreide assortiment. Met een afmeting van 59 cm is de zwarte cowboyhoed vilt zwart een one size hoed.

western Cowboyhoed Vilt Zwart 

Productspecificatie

  • Kleur:zwart
  • Maat: one size fits all 59cm
  • Materiaal: vilt
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen

One size fits most Cowboyhoed Vilt Zwart

Een cowboy zonder hoed en  western accessoires is ondenkbaar. De cowboyhoed is bepalend voor het beeld van de cowboy, net zoals de laarzen, maar een cowboyhoed is veel meer dan alleen een leuk hoofddeksel waarmee je op een cowboy kunt lijken, het beschermd je ogen tegen de felle zon!

Cowboy hoeden of cowgirl hoeden zijn leverbaar in diverse kleuren en modellen. Een cowboy hoed maakt uw outfit compleet voor uw wilde westen feest.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.