Cowboyhoed Wyoming Luxe Bruin

Cowboyhoed Wyoming Luxe Bruin

1 x Cowboyhoed Wyoming Bruin, past op ieder hoofd. Een cowboy zonder hoed is ondenkbaar. De cowboyhoed is bepalend voor het beeld van de cowboy, net zoals de la... Lees meer

1918469
€14,95 € 9,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

1 x Cowboyhoed Wyoming Bruin, past op ieder hoofd.

Een cowboy zonder hoed is ondenkbaar. De cowboyhoed is bepalend voor het beeld van de cowboy, net zoals de laarzen, maar een cowboyhoed is veel meer dan alleen een leuk hoofddeksel waarmee je op een cowboy kunt lijken, het beschermd je ogen tegen de felle zon!

De meest uitgebreide westernstore van Nederland. Bestel nu de leukste Cowboy Hoeden en 
Cowboy kleding bij Partycorner.nl voor o.a Cowboyhoed Wyoming.

Bij een online bestelling kunt u met zekerheid binnen 7 dagen van uw pakket genieten.

Is dit pakket niet naar wens? Geen probleem! Partycorner.nl biedt u de mogelijkheid om deze dan binnen 7 dagen te retouneren. Uitzonderingen kunnen altijd worden gemaakt in overleg.

Accessoires of aanverwante producten voor Cowboyhoed Wyoming u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Cowboyhoed Wyoming besteld u makkelijk en snel bij Partycorner.nl !!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.