Cowboyhoed Vilt Wit | Toppers hoed wit

Cowboyhoed Vilt Wit | Toppers hoed wit

Cowboyhoed Vilt Wit past op ieder hoofd. Howdy partner! Een cowboy zonder hoed is ondenkbaar. De cowboyhoed is bepalend voor het beeld van de cowboy, net zoals... Lees meer

620100
€6,95 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Cowboyhoed Vilt Wit past op ieder hoofd.

Howdy partner!

Een cowboy zonder hoed is ondenkbaar. De cowboyhoed is bepalend voor het beeld van de cowboy, net zoals de laarzen, maar een cowboyhoed is veel meer dan alleen een leuk hoofddeksel waarmee je op een cowboy kunt lijken, het beschermd je ogen tegen de felle zon!

Cowboy hoeden of cowgirl hoeden zijn leverbaar in diverse kleuren en modellen. Een cowboy hoed maakt uw outfit compleet voor uw wilde westen feest. Diverse soorten, maten en kleuren Cowboy en Cowgirl hoeden verkrijgbaar.

Voor western accessoires kunt u bij Partycorner.nl. De meest uitgebreide westernstore van Nederland. Bestel nu de leukste Cowboy Hoeden en
Cowboy kleding bij Partycorner.nl voor o.a Cowboyhoed Vilt Wit.

Accessoires of aanverwante producten voor Cowboyhoed Vilt Wit kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Cowboyhoed Vilt Wit besteld u makkelijk en snel bij Partycorner.nl !!

Toppers 2014 proof

Het Cowboyhoed Vilt Wit is geschikt voor de Toppers 2014 naar het oude model van een hoedje in de party  stijl , waarmee er in een geheel nieuw model hoedje is ontstaan. Dit model is misschien wel de meest qua kleur en design nagemaakt . Onze inkoop heeft deze dan ook standaard in onze collectie opgenomen als zijne made in Holland hoedje maar dan in de variant van de in de vorm van een vilt stof in de kleur wit. Cowboyhoed Vilt Wit kan zowel als door Dames als Heren worden gedragen.

 De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.