Cowboyhoed Vilt Wit

Cowboyhoed Vilt Wit

Een cowboy zonder hoed is ondenkbaar koop daarom Cowboyhoed Vilt Wit. De cowboyhoed is bepalend voor het beeld van de cowboy, net zoals de laarzen, maar een cow... Lees meer

620100
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een cowboy zonder hoed is ondenkbaar koop daarom Cowboyhoed Vilt Wit. De cowboyhoed is bepalend voor het beeld van de cowboy, net zoals de laarzen, maar een cowboyhoed is veel meer dan alleen een leuk hoofddeksel waarmee je op een cowboy kunt lijken, het beschermd je ogen tegen de felle zon! Cowboyhoed Vilt Wit is een simpele witte cowboyhoed met koord.

Productspecificatie: Cowboyhoed Vilt Wit

  • Kleur: Wit
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Maat: One size
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bestaat uit: Cowboyhoed
  • Bijpassende accessoires zijn los bestelbaar

Cowboyhoed Vilt Wit

Accessoires of aanverwante producten voor cowboyhoed Vilt Wit kunt u ook bij ons kunt u online bestellen en offline ophalen.

Cowboy hoeden of cowgirl hoeden zijn leverbaar in diverse kleuren en modellen. Een cowboy hoed maakt uw outfit compleet voor uw wilde westen feest. Diverse soorten, maten en kleuren Cowboy en Cowgirl hoeden verkrijgbaar. Voor western accessoires kunt u bij Partycorner.nl. Bestel nu de leukste Cowboy Hoeden en Cowboy kleding bij Partycorner.nl voor o.a Cowboyhoed Vilt Wit.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.