Cowboyhoed Vilt Bruin

Cowboyhoed Vilt Bruin

1 x Cowboyhoed Vilt Bruin past op ieder hoofd. Howdy partner! Een cowboy zonder hoed is ondenkbaar. De cowboyhoed is bepalend voor het beeld van de cowboy, net... Lees meer

620121
€6,95 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

1 x Cowboyhoed Vilt Bruin past op ieder hoofd.

Howdy partner! Een cowboy zonder hoed is ondenkbaar. De cowboyhoed is bepalend voor het beeld van de cowboy, net zoals de laarzen, maar een cowboyhoed is veel meer dan alleen een leuk hoofddeksel waarmee je op een cowboy kunt lijken, het beschermd je ogen tegen de felle zon!

Cowboy hoeden of cowgirl hoeden zijn leverbaar in diverse kleuren en modellen. Een cowboy hoed maakt uw outfit compleet voor uw wilde westen feest. Diverse soorten, maten en kleuren Cowboy en Cowgirl hoeden verkrijgbaar, ook de Cowboyhoed Vilt Bruin.

Accessoires of aanverwante producten voor Cowboyhoed Vilt Bruin kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Cowboyhoed Vilt Bruin besteld u makkelijk en snel bij Partycorner.nl !!
De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.