Cowboyhoed Vilt Bruin

Cowboyhoed Vilt Bruin

Howdy partner! Een cowboy zonder Cowboyhoed Vilt Bruin is ondenkbaar. De cowboyhoed is bepalend voor het beeld van de cowboy, net zoals de laarzen, maar een cow... Lees meer

620121
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Howdy partner! Een cowboy zonder Cowboyhoed Vilt Bruin is ondenkbaar. De cowboyhoed is bepalend voor het beeld van de cowboy, net zoals de laarzen, maar een cowboyhoed is veel meer dan alleen een leuk hoofddeksel waarmee je op een cowboy kunt lijken, het beschermd je ogen tegen de felle zon! Cowboyhoed Vilt Bruin heeft een afmeting van 59 cm en is gemaakt van 100% polyester.

Cowboyhoed Vilt Bruin Productspecificatie 

  • Kleur:bruin
  • Leverbaar vanaf:22/8 2018
  • Maat: 59cm
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bestaat uit:Cowboyhoed 
  • Bijpassende accessoires zijn los bestelbaar

Cowboyhoed Vilt Bruin

Cowboy hoeden of cowgirl hoeden zijn leverbaar in diverse kleuren en modellen. Cowboyhoed Vilt Bruin maakt uw outfit compleet voor uw wilde westen feest. Diverse soorten, maten en kleuren Cowboy en Cowgirl hoeden verkrijgbaar.
Accessoires of aanverwante producten voor Cowboyhoed Vilt Bruin kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen in onze winkel in Zaandam
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.