Cleopatra outfit

Cleopatra outfit

Deze Cleopatra outfit is een prachtig Egyptisch koningin kostuum voorzien van Cleopatra accessoires  in de oceaan blauwe kleur met goudkleurige applicaties op d... Lees meer

42622337
€39,95 € 26,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Cleopatra outfit is een prachtig Egyptisch koningin kostuum voorzien van Cleopatra accessoires  in de oceaan blauwe kleur met goudkleurige applicaties op de kraag, manchetten en sjerp. Deze zijn voorzien van glimmende nep edelstenen uit het oude Egyptische tijdperk. Deze Cleopatra outfit heeft korte mouwen en is voorzien van een  rijkelijk gedecoreerde kraag. De losse pols decoraties in het blauw zijn ook weer voorzien van de nep juwelen en gemakkelijk om of af te doen door de klitteband sluiting.

sexy Cleopatra outfit in de grote maten

De sexy Cleopatra outfit is ook in grote maten bestelbaar. De witte jurk heeft een pikante split aan de voorzijde en wordt enigszins verborgen door de prachtige goudkleurige sjerp met blauwe steentjes. Ook deze sjerp is voorzien van klittenband en hierdoor gemakkelijk te verstellen. Dus geen geknoei met een ritssluiting. Deze sjerp zorgt voor een mooie taille, ook voor een maatje meer.

Cleopatra outfit kopen

Onze sexy Cleopatra outfit kopen en dan bij verschillende thema party's aantrekken zoals 1001 nacht of een romeins of grieks thema feest. Dit dames kostuum zal je zeker niet misstaan, wil jij in een duo kostuum gekleed gaan en wil jij dit Cleopatra outfit kopen kies dan voor de combinatie van Cleopatra outfit gecombineerd met het Ramses outfit met de zelfde look en ga samen als duo carnaval vieren. Vele mensen zullen verbaasd staan te kijken naar dit rijkelijk gedecoreerde kostuum met vele accessoires. Kijk  ook eens naar ons Ramses heren kostuum en zelfs verschillende cleopatra kinder kleding. Wil jij er ook als Fawzia van Egypte uitzien koop dan deze Nefertari Egyptisch kostuum online of kom deze passen in onze winkel.

Productspecificaties: Cleopatra outfit

  • Jurk
  • Kraag
  • Sjerp
  • Manchetten
  • Haar decoratie
  • Gemaakt van:100% Polyester
  • Kleur: Wit met oceaan blauw accessoires
  • Maat; 38 T/M 46
  • Verzorging: handwas
  • Accessoires: schoenen zijn apart bestelbaar

Cleopatra

De rol van de vrouw in het Oude Egypte is opmerkelijk. In vergelijking met de klassieke oudheid van Griekenland hadden de vrouwen in Egypte veel meer rechten    
Cleopatra VII, of Cleopatra VII Philopator, was koningin van het oude Egypte, die vanwege haar bekendheid ook wel simpelweg als "Cleopatra" wordt aangeduid. Cleopatra, de laatste heerser van de Ptolemaeïsche dynastie, is met name bekend vanwege haar verhoudingen met Gaius Julius Caesar en Marcus Antonius, die resulteerden in 1, respectievelijk 3 kinderen. Cleopatra vergiftigde zichzelf in 30 voor Christus met behulp van één of meerdere slangen, na te zijn afgewezen door Antonius' concurrent Gaius Julius Caesar Octavianus.
Bron: infonu.nl

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.