Pruik Cleopatra

Pruik Cleopatra

Ga jij als farao verkleed? Of wil jij iets speciaals met jouw look? De Pruik Cleopatra kan jou hierbij helpen. De Pruik Cleopatra is een elegante pruik met een ... Lees meer

20669186
€16,25 € 10,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij als farao verkleed? Of wil jij iets speciaals met jouw look? De Pruik Cleopatra kan jou hierbij helpen. De Pruik Cleopatra is een elegante pruik met een gouden hoofdband erom heen. Met deze pruik tover jij jezelf om naar de beroemde farao, Cleopatra zelf. Kruip in de huid van de echte farao met de Pruik Cleopatra.

Productspecificatie Pruik Cleopatra

  • Materiaal: 100% synthethisch
  • Lengte: schouderlengte
  • Kleur: zwart met een gouden hoofdband

Pruik Cleopatra kopen

Pruik Cleopatra kopen voor de echte farao uitstraling. Bij PartyCorner zijn allerlei mooie accessoires die jij eenvoudig kunt combineren met de pruik Cleopatra en jouw farao outfit voor een complete look zoals de Cobra ketting. Een beeldschone farao zijn? Ga dan de Pruik Cleopatra kopen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.