Egyptisch masker cleopatra kopen

Egyptisch masker cleopatra kopen

Dit Egyptisch masker cleopatrais leuk gekleurd versierd met de stoere kleuren Goud en zwart. het gedeelte over de ogen blauw kleurig. Het Egyptische masker voor... Lees meer

51262706
Neem contact op voor de levertijd
€11,17 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Egyptisch masker cleopatrais leuk gekleurd versierd met de stoere kleuren Goud en zwart. het gedeelte over de ogen blauw kleurig. Het Egyptische masker voor dames is leuk te gebruiken tijdens een feest met dresscode.

Egyptisch masker cleopatra bij PartyCorner

Dit Egyptische masker cleopatra is perfect te gebruiken als vermomming in het beroemde carnaval van Venetië, een thema feest of een gemaskerd bal! ook zijn deze maskers leuk te combineren met de andere thema artikelen die wij aanbieden bij PartyCorner. Bekijk te artikelen online of kom een kijkje nemen in onze winkel in zaandam.

Product omschrijving: Egyptisch masker cleopatra

    Masker: voorgevormd
    Kleur: Blauw, Zwart en goud
    Materiaal: kunststof en polyester
    Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
    Maat: one size fits all
    Inclusief: bevestiging band

Een Egyptisch masker cleopatra kopen

Het oog gedeelde is glimmend en blauw. daaromheen de Egyptische kleuren zwart en goud. Ook zitten er mooie kleuren steentjes en sliertjes op het Egyptisch masker cleopatra en dat maakt dit masker leuk te combineren en met de andere verkleed artikelen bij PartyCorner. Zo zou je zelf een erg leuk kostuum kunnen samenstellen voor jouw feest.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.