Charleston jurk Lynn

Charleston jurk Lynn

De Charleston was niet alleen een geliefde dans in de Roaring Twenties. Maar ook de kleding veroverde de hele wereld. Onze Charleston jurk Lynn is een avondjurk... Lees meer

5510630
€41,95 € 27,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Charleston was niet alleen een geliefde dans in de Roaring Twenties. Maar ook de kleding veroverde de hele wereld. Onze Charleston jurk Lynn is een avondjurk in de stijl van de twintiger jaren. De jurk wordt geleverd met een haaraccessoire en handschoenen. Oude tijden herleven op elk themafeest als je in deze prachtige zogenaamde flapper jurk verschijnt.

Kenmerken van Charleston jurk Lynn:

  • Samenstelling: Jurk, haaraccessoire en handschoenen
  • Kleuren: Zandkleurig
  • Maten: 36/38, 40/42 en 44/46

De jaren '20 waren spannende tijden met Alphonse Gabriel Capone, de beruchte Amerikaanse maffia baas 'Al Capone'. Omdat de thema's maffia, Charleston en de jaren '20 '30, weer enorm populair zijn, is ook de flapper jurk weer zeer geliefd bij de dames. Tevens zal dit toch wel sexy jurkje ook tijdens het carnaval niet misstaan.

Accessoires bij Charleston jurk Lynn

Niet alle accessoires zoals afgebeeld bij het jurkje zijn inbegrepen. Natuurlijk hebben wij diverse prachtige accessoires om je outfit compleet te maken zoals: bobline pruiken en handschoenen.

Kleding voor de partner

De heren kunnen natuurlijk niet achterblijven, voor hun hebben wij een mooi gangster kostuum in de collectie opgenomen. In combinatie met de Jaren 20 kleding Charleston jurk Lynn hebben jullie een mooi duo kostuum geheel in stijl. Laat de jaren twintig herleven met de kostuums van PartyCorner.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.