lange sigarettenhouder van plastic

lange sigarettenhouder van plastic

Uit de jaren 20 is deze Charleston Sigarettenhouders nagemaakt. De luxe Charleston Sigarettenhouders zijn standaard in onze collectie opgenomen. Deze sigaretten... Lees meer

5476727
€2,25 € 1,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Uit de jaren 20 is deze Charleston Sigarettenhouders nagemaakt. De luxe Charleston Sigarettenhouders zijn standaard in onze collectie opgenomen. Deze sigarettenhouder is een plastic sigarettenkoker van 34 cm lang heeft door zijn chrome metaal uiteinde net iets meer elegantie. Hoewel je tegenwoordig naar een rokers ruimte moet om een sigaret op te steken zal deze Sigarettenhouders zeker herkent worden .

Productspecificatie Sigarettenhouder

  • Kleur:zwart
  • Lengte: 30cm
  • Thema: gala, Charleston, jaren 20
  • Kwaliteit: polyester plastic

lange sigarettenhouder van plastic copie uit de jaren 20

Deze plastic Sigarettenhouders is 34 cm lang en kan daadwerkelijk gebruikt worden. PartyCorner heeft deze luxe Charleston Sigarettenhouders standaard in onze collectie opgenomen. 

Een sigaret is een rolletje tabak, meestal korter dan 10 centimeter, bijeengehouden door een dun papieren kokertje. Dit kokertje kan al dan niet een filter bevatten. De diameter is 5-10 millimeter. Het papier en de tabak worden aan één zijde aangestoken en de sigarettenrook wordt via het andere uiteinde door de mond naar binnen gezogen.

De sociale omslag van de status bij de vrouwen in de jaren 20 30. Roken deden ze met een sigaret in een sigarettenhouder Zij veranderen hun gewoontes zoals kleding in de met The Roaring Twenties met het nieuwe beeld van vrouwen kleding met de Flappers girls als trendsetters , sexy kort dragend jurkjes , Coco Chanel , bob lijn Kapsels , charleston kleding , Charleston haarband, accessoires als kettingen , sigarettenhouders zijn de Status uit die jaren.

Deze stijlvolle Charleston haarband is een echte must voor elke jaren 20 30 kleding bij de dames Met deze Charleston sigarettenhouder als de jaren 20 30 als haar accessoire ,wordt jouw flapper jurk of moulin rouge outfit compleet .


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.