Zwarte panty

Zwarte panty

PartyCorner heeft een ruim aanbod aan zwarte panty's en kousen. Zoek je een zwarte panty van 60 denier, een transparante zwarte panty met een naad of een zwarte... Lees meer

34148060
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€4,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

PartyCorner heeft een ruim aanbod aan zwarte panty's en kousen. Zoek je een zwarte panty van 60 denier, een transparante zwarte panty met een naad of een zwarte netpanty's kijk bij de gerelateerde producten van de zwarte panty.Je vindt hier alles op het gebied van zwarte beenmode. Onder gerelateerde produkten vind je zwarte kousen of zwarte beenwarmers. Bekijk onze speciale aanbieding van onze zwarte panty van 60 Denier.

Zwarte panty

Productspecificatie

  • Kleur: zwart
  • Denier: 60
  • Bestelbaar in: maat one size fits most
  • Materiaal: 15% elastan, 85% polyamide
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Een goed zittende zwarte panty

Er is veel veranderd op zwarte panty gebied. Er zijn innovaties gedaan en nog steeds proberen producenten hun panties steeds beter te maken en zo tegemoet te komen aan de wensen van de panty dragers. Welke vrouw draagd vandaag de dag geen zwarte Panty. Deze beenmode van Panty's en kousen zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld.

zwarte panty's

In vrijwel iedere moderne dames garderobe vind je dan ook wel een of meerdere designs zwarte panty's terug. In de jaren '50 werdt de eerste panty uitgevonden door Allen Gant. De minirokken waren populair geworden, en de panty werd op de markt gebracht. Zo kun je als vrouw leuke korte mode dragen en tegelijkertijd je benen goed beschermen tegen de kou. Sindsdien zijn de zwarte panty's niet meer uit het straat beeld verdwenen en hebben vele mode beelden doorstaan.

Rekbare zwarte Panty's

Rekbare zwarte Panty's zijn nylon kousen die bestaan uit een broekje met pijpen die uit één stuk gemaakt zijn. Panty is een afkorting van het Engelse woord pantyhose dat, letterlijk vertaald, broekkous betekent. De panty was en is voor de praktisch ingestelde modieuze dames een goede vervanger voor hold up kousen, de nylon kousen en jarretels vanwege het veel betere draagcomfort!

zwarte kleur panty

Heb je in het weekend een onvergetelijk thema party?  Dan wordt het tijd om bij PartyCorner een outfit bij elkaar te zoeken! Speciaal voor de dames die van een goed gekleed thema feestje houden, hebben wij van PartyCorner een prachtige zwarte kleur panty in de collectie opgenomen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.