Duivel cape hellevuur zwart

Duivel cape hellevuur zwart

Door de Duivel cape hellevuur zwart te dragen word je de griezel op het feest, de cape is geschikt voor bijvoorbeeld een Halloween feest, cosplay of a... Lees meer

56171615
Neem contact op voor de levertijd
€ 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Door de Duivel cape hellevuur zwart te dragen word je de griezel op het feest, de cape is geschikt voor bijvoorbeeld een Halloween feest, cosplay of andere gelegenheid. De duivel cape hellevuur zwart maakt je griezel outfit helemaal compleet.

Productspecificaties: Duivel cape hellevuur zwart

  • Bestaat uit: cape met capuchon
  • Materiaal: 100% polyester
  • Maat: lengte 170cm
  • Kleur: Zwart met vlammen
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Duivel cape hellevuur zwart Kopen

De Duivel cape hellevuur zwart is gemaakt van 100% polyester stof en heeft mooi gedetailleerde vlammen. Deze cape past bij bijna elke Halloween outfit. En is geschikt voor zowel dames als heren. De cape heeft een lengte van 170cm en valt in de meeste gevallen ruim boven de enkels. Let op!!!! De lengte van de cape is natuurlijk afhankelijk van je lichaamslengte. Wil je de cape komen bekijken? kom dan een keer langs in onze winkel in het centrum van Zaandam.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.