Camouflage kleding Kim

Camouflage kleding Kim

Camouflage kleding kopen! Stap tijdens de carnavals dagen in het leger, de Camouflage kleding Kim voldoet aan alle dromen van de mannen. Zij willen daarom allem... Lees meer

5587899
€35,75 € 23,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Camouflage kleding kopen! Stap tijdens de carnavals dagen in het leger, de Camouflage kleding Kim voldoet aan alle dromen van de mannen. Zij willen daarom allemaalhet gevecht aangaan met jouw in deze camouflage kleding Kim.

PartyCorner heeft dit leuke legerjurkje met een sexy veter sluiting aan de voorzijde in de collectie opgenomen. Door de brede riem krijgt deze camouflage kleding Kim een sexy uitstraling. De taille wordt extra geaccentueerd.  De baret, riem en jas zijn inbegrepen.

Produktinformatie: Camouflage kleding

  • Materiaal: 100% polyesther
  • Kleur: bruin en groen
  • Maat: 36/38   40/42
  • Bestaat uit: jurk, riem, baret en bolero
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Camouflage kleding Kim in actie

Bij  Camouflage kleding Kim in actie hebben wij een super actie! Bij een minimum afname van 4 stuks militaire kleding krijg je van ons een groeps of verenigingskorting, ideaal voor als je met een groep  verkleed wilt gaan in hetzelfde legerkleding thema.

Camouflage outfits

Camouflage outfits Kim is de legerkleding dat bestaat uit een camouflage kleding met leger riem en leger pet en een bolero, deze dames camo outfits zijn verkrijgbaar in de maten 36/38 of 40/42.
Voor andere accessoires op het gebied van militaire kleding,legerkleding en wapens voor de militairen, kijk maar eens verder op onze site PartyCorner. Let op: de laarzen zijn niet inbegrepen bij deze camouflage outfits.

Camouflage Legerkleding 

Militair kleding is ook verkrijgbaar in een DUO kostuum, geweldig voor als je met je partner in dezelfde stijl verkleed wilt gaan naar de leger dagen in of een ander verkleedfeest of thema party.

Stap tijdens de carnavals dagen samen in het leger met deze Camouflage Legerkleding en je voldoet volledig aan de dromen van de mannen en vrouwen want dit is geen pak maar dit zijn complete Camouflage outfits. 


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.