Vlag 'Party!' Camouflage

Vlag 'Party!' Camouflage

Groots aankondigen dat jouw leger party aan de gang is? Met de Party vlag camouflage De Verjaardag vlag camouflage is in de kleur camouflage groen met tekst. Pa... Lees meer

6972480
€8,75 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Groots aankondigen dat jouw leger party aan de gang is? Met de Party vlag camouflage De Verjaardag vlag camouflage is in de kleur camouflage groen met tekst. Party. De afmeting van de Verjaardag banner camouflage is 90 x 150 centimeter. Het spandoek of vlag kun je overal ophangen zodat iedereen weet waar het feestje plaats vindt.

Super party banners

Onze Super party banners zijn onmisbaar op elke party. De banners geeft een leuke sfeer en is groots. Het Verjaardags- spandoek benadrukt dat zij in een nieuwe levens jaar terecht komt.

Kijk voor al je leger camouflage producten in onze webshop. Wij hebben een groot assortiment met de meest uniek artikelen. Dit van slingers tot aan camouflage netten.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.