Camouflage kleding militairen

Camouflage kleding militairen

In Camouflage kleding militairen verkleed willen gaan als een echte militair? Dan zit u goed bij PartyCorner.nl. Wij verkopen namelijk camo outfits voor echte m... Lees meer

2655167
€39,95 € 25,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

In Camouflage kleding militairen verkleed willen gaan als een echte militair? Dan zit u goed bij PartyCorner.nl. Wij verkopen namelijk camo outfits voor echte mannen.
Stap tijdens het carnaval in het leger. De Camouflage legerkleding militairen is een compleet pak voor de heren dat voldoet aan alle eisen. Welke heer droomt er nou niet van zo'n kans. Camouflage kleding militairen leveren wij in de maten 50/52 en in de maat 54/56.
Camouflage kleding militairen in leger thema bestaat uit een leger gecamoufleerde cap, met bijpassend vest en gecamoufleerde broek. Leger wapens, zoals een heuse camouflage mitrailleur, zijn apart verkrijgbaar bij PartyCorner.

Productspecificatie:Camouflage kleding militairen
  • Materiaal: 100% polyesther
  • Maat: 50/52 en 54/56
  • Kleur: groen/bruin
  • Nep mitrailleur apart leverbaar
  • Compleet pak bestaande uit een cap, vest en broek
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Camouflage kleding in actie

Bij de camouflage kleding in actie hebben wij een super aanbod! Bij een minimum afname van 4 stuks militairen outfits krijgt u van ons een groeps of verenigingskorting, ideaal voor als je met een groep graag verkleed wilt gaan in hetzelfde legerkleding thema.
Een militair is een man of een vrouw die diensten verricht in dienst van een krijgsmacht van een erkende staat, meestal het vaderland. Wees een echte vechter met onze Camouflage legerkleding militairen. Let op: de camouflage kleding in actie is geheel compleet maar de schoenen worden er niet bijgeleverd. De mitrailleur is apart bestelbaar bij PartyCorner
Legerkleding is ook verkrijgbaar als een DUO kostuum, ideaal voor als je met je vrouwelijke partner in dezelfde leger stijl verkleed wilt gaan naar een legerparty of carnaval.
De Camouflage Lady heeft  een sexy veter sluiting aan de voorzijde. Hierdoor krijg je een prachtige decolleté. De pasvorm van de camouflage kleding accentueert het figuur door de zeer brede riem in je taille. De baret, riem en jas zijn inbegrepen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.