Bloemenkrans Honolulu

Bloemenkrans Honolulu

De Bloemenkrans Honolulu is een exotische accessoire wat al aan de naam te lezen is. De Bloemenkrans Honolulu is gemaakt van prachtige bloemen en kun jij omdoen... Lees meer

20745136
€3,95 € 2,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Bloemenkrans Honolulu is een exotische accessoire wat al aan de naam te lezen is. De Bloemenkrans Honolulu is gemaakt van prachtige bloemen en kun jij omdoen om jouw outfit meer kleur te geven voor bijvoorbeeld een Hawaii thema feest. De Bloemenkrans Honolulu is verkrijgbaar in 2 kleuren, roze of blauw. Iedereen past de Bloemenkrans Honolulu aangezien je het gemakkelijk over je hoofd aantrekt. 

Productspecificatie: Bloemenkrans Honolulu

  • Kleur: Roze of blauw
  • Maat: one size fits all
  • Materiaal: kunststof
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Bestaat uit: bloemen krans

Bloemenkrans Honolulu in 2 kleuren 

Wil jij meer kleurrijke Hawaii accessoires? Dan kun je terecht bij PartyCorner, met ons brede assortiment van bloemenkransen in verschillende kleuren en soorten. Maak je keuze uit de Bloemenkrans Honolulu in 2 kleuren of koop  de 2 kleuren samen.

Speciale prijzen bij grote aantallen Hawaii setje Regenboog

Partycorner.nl heeft Hawaii kleding, Hawaii hoeden en Party brillen en is de specialist voor een geslaagd thema feest zoals, Tropical party of Beach Party. Accessoires of aanverwante producten. Voor speciale prijzen bij grote aantallen van de Bloemenkrans Honolulu kunt u met ons contact opnemen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.