Witte bloem haaraccessoires

Witte bloem haaraccessoires

Speciaal voor de dames en meisje hebben wij deze Witte bloem haaraccessoires. Voor toevoeging aan elke outfit of het nou voor een engel thema is of voor Carnava... Lees meer

620511
Neem contact op voor de levertijd
€1,55 € 1,02 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Speciaal voor de dames en meisje hebben wij deze Witte bloem haaraccessoires. Voor toevoeging aan elke outfit of het nou voor een engel thema is of voor Carnaval. Voor elk thema feest is deze Witte bloem haaraccessoires geschikt. Met deze haardecoratie maak je jouw witte outfit compleet. Bij deze Witte bloem haaraccessoires is de witte bloem bevestigd aan een haarclip, de bloem is gemaakt van kunststof en polyester.

Witte bloem haaraccessoires deze witte kleur is ook een bekende kleur voor een Duivel/Hemel thema feest want wit staat voor engel en rood of zwart voor de duivel.

Productspecificatie Witte bloem haaraccessoires

  • Haarclip met Hibiscus bloem
  • Kleur: wit
  • Thema: Hawaii, Heaven/Hel 
  • Maat: one size 
  • Kwaliteit: polyester 

Witte bloem haaraccessoires kopen

De Witte bloem haaraccessoires is een leuke extra voor jou uit gekozen kostuum of outfit. Je vind je outfit toch nog een beetje saai en wilt het graag op leuke? Daarvoor is Witte bloem haaraccessoires perfect! Koop snel de Witte bloem haaraccessoires bij ons in de winkel of bestel deze online.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.