Bier kostuum online kopen

Bier kostuum online kopen

Met dit bier kostuum aan zullen de mensen denken dat je een biertje teveel op hebt. Dit bier kostuum bestaat uit een vorm van een bier glas inclusief de prachti... Lees meer

63574334
€34,50 € 29,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met dit bier kostuum aan zullen de mensen denken dat je een biertje teveel op hebt. Dit bier kostuum bestaat uit een vorm van een bier glas inclusief de prachtige druppels van het gersten nat geprojecteerd in de vorm van in dit bier kostuum wat ook nog eens gemakkelijk is om aan en uit te trekken is. geef eens een rondje weg in dit bier kostuum. Geschikt voor vrijgezellenfeesten, carnaval en themafeesten.

Productspecificatie Bier kostuum 

  • Kleur: zoals op de foto
  • Maat: L 52-54
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bestaat uit: foam kostuum

Bier kostuum carnaval online kopen.

PartyCorner heeft diverse kostuums voor diverse activiteiten waaronder dit bier kostuum carnaval kleding, Halloween kostuums, Kinder kostuums, Dieren kostuums etc. Bekijk onze kostuums online of kom een kijkje nemen in onze winkel in zaandam waar u ook alles eerst kunt passen en zelf jouw outfit kan samenstellen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.