Astronauten helm online kopen

Astronauten helm online kopen

Een astronauten helm  voor volwassenen. De ruimtevaart helm is gemaakt van plastic en heeft een doorzichtig scherm. Zoek jij Americaanse astronaut helm voor vol... Lees meer

55331627
€ 5,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een astronauten helm  voor volwassenen. De ruimtevaart helm is gemaakt van plastic en heeft een doorzichtig scherm. Zoek jij Americaanse astronaut helm voor volwassenen dat uit twee delen bestaat. De door middel van klittenband worden de twee delen van deze Astronauten helm tot een draagbare ruimte helm verkregen die heel makkelijk op en af van  elk hoofd te zetten zijn en als perfecte aanvulling op uw astronautenpak is.

Zoek niet verder! deze grote astronauten helm online kopen met Amerikaanse vlag is perfect om jouw outfit compleet te maken.

In 1965 was de rus de Rus Aleksej Leonov als eerste enkele minuten het ruimteschip Voschod 2 verlaten in een ruimte pak met een ruimte helm het vizier van de helm voorzien van een laagje goud. In juni dat 1965 werd hij opgevolgd door de Amerikaan Ed White, die zich 23 minuten buiten de Gemini 4 bevond. De pakken van beide astronauten waren verder ontwikkelde veiligheidspakken. Zo kreeg het Gemini-pak een dunne laag mylar als bescherming tegen de grote temperatuurverschillen (van -150 tot 150°C) waar astronauten tijdens een ruimtewandeling soms aan blootgesteld worden.

Productspecificatie: Astronauten helm

  • Kleur: wit
  • Helm: plastic
  • Leeftijd: voor volwassenen

Astronauten helm online bij PartyCorner.

De Astronauten helm  geeft je de mogelijkheid om eens volledig verkleed te gaan en iedereen zijn droom carrière als kind te na spelen. Bekijk onze vele andere accessoires op onze PartyCorner web winkel of bezoek onze winkel in Zaandam. Waar je deze Astronauten helm kunt kopen.

De Astronauten helm combineren.

Bij PartyCorner verkopen wij ook meer losse artikelen die te combineren zijn met de Astronauten helm zoals een  om jouw outfit compleet te maken.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.