Stormtrooper masker online kopen

Stormtrooper masker online kopen

Het Stormtrooper masker vind je nergens zo goedkoop. Het ruimte schip Galactic Empire heeft plaats gemaakt voor jouw als soldaat in de First Order. door dit Sto... Lees meer

55328090
€ 11,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Stormtrooper masker vind je nergens zo goedkoop. Het ruimte schip Galactic Empire heeft plaats gemaakt voor jouw als soldaat in de First Order. door dit Stormtrooper masker te kopen kan jij in dit geweldig leger plaats nemen. Met dit Stormtrooper masker kunnen jij en je vrienden als een groep verkleed in het zelfde thema en staat het leuk omdat het hoort dat er meerdere stormtroopers zijn omdat het strijders zijn van de grond force van het galactic empire.

Productspecificatie: Stormtrooper masker

  •     Kleur: wit
  •     Masker: kunststof
  •     leeftijd: voor kinderen zowel als volwassenen

Stormtrooper masker online bij PartyCorner.

Het Stormtrooper masker geeft je de mogelijkheid om als groep verkleed te gaan. Veel kostuums zijn gebaseerd op superhelden en vaak de goeie characters maar het is ook wel eens leuk om de andere kant van de strijd te spelen. Bekijk onze vele andere accessoires op onze PartyCorner web winkel of bezoek onze winkel in Zaandam. Waar je ook dit Stormtrooper masker kunt kopen.

Het Stormtrooper masker combineren.

Bij PartyCorner verkopen wij ook meer losse artikelen die te combineren zijn met dit Stormtrooper masker zoals een lightsaber om jouw outfit compleet te maken.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.