Astronaut outfit

Astronaut outfit

Ons heren astronaut outfit speel jij in de hoofd rol uit de film Passage to Mars. Wat dacht je van een astronaut outfit naar het carnaval de meest ongewone verk... Lees meer

39713960
€27,95 € 24,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ons heren astronaut outfit speel jij in de hoofd rol uit de film Passage to Mars. Wat dacht je van een astronaut outfit naar het carnaval de meest ongewone verkleedkleding van het jaar. Speel samen een rol als ruimtevaarders op weg naar mars in ons spaceman outfit .

Waarom kies je dit jaar niet samen met carnaval voor een astronauten outfit. Dit astronaut overall heeft vele voordelen. Je kan astronaut uniform heerlijk dragen op koude dagen met een dikke trui en een broek eronder. Het mooie is ook ruimtepak zijn werk zonder accessoires de pet wordt standaard bijgeleverd.


Het enige wat je nog nodig hebt bij dit astronaut outfit zijn schoenen. Niets meer! Dit kan alleen met dit astronaut outfit.

Bekijk onze speciale video film over dit heren astronaut outfit en dames

Produktinformatie: heren astronaut outfit
  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: wit
  • Maat 52/54
  • Voorzien van: applicaties
  • Sluiting: voorzijde d.m.v. een rits
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Heren astronaut outfit ook in een astronautenpak voor dames variant

Wie zou in het ruimteschip ingaan zonder zijn partner, daarvoor is het astronaut outfit voor volwassenen in twee varianten. De heren astronaut outfit hebben we al besproken. voor de dames hebben wij natuurlijk ook een astronautpak maar dan in een stretrch stof wit in de maat one size fits most als tegenhanger van de heren astronaut outfit. Eén ding is zeker: je zult veel aandacht trekken in het astronauten outfits lekker samen zweven in de zevende hemel.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.