Arabische dolk

Arabische dolk

De Arabische dolk, ook wel bekend als Arabian dagger wordt tegenwoordig vooral gebruikt als sieraad. Hierdoor is de Arabische dolk vaak rijkelijk versierd bij h... Lees meer

20400344
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,07 € 1,98 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Arabische dolk, ook wel bekend als Arabian dagger wordt tegenwoordig vooral gebruikt als sieraad. Hierdoor is de Arabische dolk vaak rijkelijk versierd bij het handvat. Door de mooie versiering is de Arabische dolk een speciale accessoire en een aanwinst voor jouw outfit. Oorspronkelijk komt de Arabische dolk uit Jemen, waar het bekend staat ook in andere Arabische landen als een Jambiya. Met deze accessoire ben jij gevaarlijk maar tegelijkertijd ook modieus.

Productspecificatie Arabische dolk
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: metaalkleurige mes met goudkleurig handvat en details
  • Grootte: 33 cm
  • Bestaat uit: Dolk met een houder
  • Thema: 1001 nachten, carnaval, blingbling

Meer accessoires kopen

Op zoek naar accessoires voor een complete look? Bij PartyCorner kun je meer accessoires kopen in verschillende thema's. kleuren, soorten en maten. Kijk op onze webshop.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.