Duivel vork

Duivel vork

Wil jij een duivel vork kopen! en ben jij voor jouw   outfit op zoek naar de ultieme accessoire? Duivel vork 3 delig ook wel als Devil fork detachable genoemd, ... Lees meer

19761078
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€4,65 € 3,04 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij een duivel vork kopen! en ben jij voor jouw   outfit op zoek naar de ultieme accessoire? Duivel vork 3 delig ook wel als Devil fork detachable genoemd, kun jij dan gebruiken om jouw duivel kleding compleet te maken. Onze Halloween demontabele duivel vork 3 delig is gemakkelijk in en uit elkaar te zetten door het schroefdraad op de steel.

Productspecificatie Duivel vork

  • Kleur: zwarte steel met rode vork

  • Lengte: 112 cm (in 3 delen)

  • Gemakkelijk aan elkaar te maken

Halloween demontabele duivel vork 3 delig kopen

PartyCorner heeft diverse Halloween accessoires die bij jouw duivels outfit passen, deze kun je vinden op de site. Bekijk ook de dames en heren duivels kostuums, vampier kostuums en nog andere demonen kostuums waar wij over beschikken om je Halloween demontabele duivel vork 3 delig mee te combineren.

Nep wapens zoals Duivel vork 3 delig bij PartyCorner.

Heb jij een leuke Halloween outfit maar is die nog niet helemaal compleet? Bij PartyCorner hebben wij nu de leukste Nep wapens. Zo gek je maar kunt bedenken bijvoorbeeld hammers, bijlen of knuppels. Maak gauw jouw outfit compleet en bestel snel onze demontabele duivel vork 3 delig online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.