Afstudeer hoedje kind Amerikaans

Afstudeer hoedje kind Amerikaans

Een Afstudeer hoedje kind in Amerikaanse stijl vind je bij Partycorner en is geshikt voor zowel jongens als meisjes, samen met vele andere geslaagd ac... Lees meer

56476250
€5,95 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een Afstudeer hoedje kind in Amerikaanse stijl vind je bij Partycorner en is geshikt voor zowel jongens als meisjes, samen met vele andere geslaagd accessoires en kleding. Deze zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld een diploma uitreiking, school feest, thema feest of een andere gelegenheid. Het Afstudeer hoedje kind is afgewerkt met een goudkleurige rand een een geel kwastje, en is gemaakt van zwart vilt.

Product specificaties Afstudeer hoedje kind

  • Kleur: zwart, goud, geel (zie foto)
  • materiaal: zwart vilt
  • Maat: one size fits most

Afstudeer hoedje kind Kopen

Bij Partycorner zit je goed voor Geslaagd Afstudeer hoedje kind, maar ook voor bijvoorbeeld verkleed kleding en leuke accessoires die goed bij Afstudeer hoedje kind passen zijn ook in ons uitgebreide assortiment te vinden. Bestel deze producten online of kom deze bekijken en passen in onze winkel in het centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.