Nerd bril met jampot glazen

Nerd bril met jampot glazen

Nerd bril met jampot glazen en heeft een kunststof zwart montuur en rond lijkende dubbele glazen. Deze nerd bril is een onmisbare accessoire voor bij jouw nerd ... Lees meer

619769
Neem contact op voor de levertijd
€2,33 € 1,52 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Nerd bril met jampot glazen en heeft een kunststof zwart montuur en rond lijkende dubbele glazen. Deze nerd bril is een onmisbare accessoire voor bij jouw nerd outfit op het foute feest. Door zijn speciale constructie van de jampot glazen is het kijken door deze nerd bril geen enkel probleem en zal zodanig ook niet het uitzicht belemmeren.

Deze nerd bril met Jampot glazen doet het goed op ieder feestje en is onmisbaar tijdens carnaval, nerd feest of school kamp. Geschikt voor een leeftijd vanaf 12 jaar.

Productspecificaties: nerd bril met jampot glazen

  • Kleur: zwart
  • Afmeting: lengte bril 13 cm
  • Soort: ronde dubbele glazen
  • Materiaal: kunststof bril montuur
  • Maat: one size fits most

Nerd bril met jampot glazen ook wel als bril nerd genoemd

Nerd bril met jampot glazen en dan naar foute party en verkleed in een nerd kostuum? Dan zit je natuurlijk honderd procent goed bij deze nerd bril met jampot glazen. Niet te vergeten heeft deze nep bril ook nog eens een goede kwaliteit tegenover een zeer lage prijs in onze collectie van gekke brillen! Tot slot wensen wij jou natuurlijk heel veel plezier met deze nerd bril met jampot glazen

       

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.