Confetti zak 1 kg kopen

Confetti zak 1 kg kopen

Een confetti zak 1 kg, Heb jij binnenkort een feest waarvoor je leuke versiering nodig heb dan zit je bij PartyCorner aan het juiste adres. Wij verkopen Confett... Lees meer

623386
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€7,44 € 4,84 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een confetti zak 1 kg, Heb jij binnenkort een feest waarvoor je leuke versiering nodig heb dan zit je bij PartyCorner aan het juiste adres. Wij verkopen Confetti in verschillende hoeveelheden van 100gram tot zakken van 1 kg om jouw feest zo leuk mogelijk te kunnen maken. zorg alleen wel dat je na het gebruik van de confetti een bezem bij de hand heb!

Productspecificatie: Confetti zak 1 kg

  • Inhoud: 1 kg
  • Kleur: Verschillend
  • Materiaal: Papier

Gebruik van een Confetti zak 1 kg van PartyCorner.

De confetti zak 1 kg is op veel manieren leuk te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld strooien of op de tafels of grond te leggen als versiering. Maar het kan nog leuker! een idee om het nog leuker te maken is de confetti bijvoorbeeld in ballonnen te stoppen en deze dan opblazen. Ook verhuren wij voor feesten een Confetti shooter. Dit is een machine waar 2kg Confetti in gaat dat je er dan vervolgens uit kan schieten. Voor meer informatie over het huren van een confetti shooter neem gerust contact met ons op.

Confetti zak 1 kg combineren met andere versieringen.

Bij PartyCorner bieden wij erg veel verschillende versiering aan naast de confetti zak 1 kg dat ook nog is allemaal leuk bij elkaar op kleur past. Denk bijvoorbeeld aan serpentines bij de confetti of slingers. Bekijk de versiering online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.