XXL Confetti kanon goedkoop (va. €2,95 p/st)

XXL Confetti kanon goedkoop (va. €2,95 p/st)

De tijd van confetti of serpentines met de hand gooien ligt nu definitief achter ons met dit Confetti kanon. Dit Confetti kanon heeft een lengte van ca. 80 cm e... Lees meer

10651857
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€83,40 € 47,40 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De tijd van confetti of serpentines met de hand gooien ligt nu definitief achter ons met dit Confetti kanon. Dit Confetti kanon heeft een lengte van ca. 80 cm en is rijkelijk afgevuld met confetti en serpentine slierten. Ons confetti kanon is een ware eyecatcher tijdens uw feesten. Met ons confetti kanon schiet je makkelijk 10 tot 15 meter ver. Ons confetti kanon is niet alleen een prijsknaller echter ook een partyknaller tijdens je feest of evenement.

Confetti kanon kopen

Een confetti kanon wordt ook wel confetti shooter genoemd en is geschikt voor elk evenement zoals het feestelijk openen van bedrijven maar ook voor bruiloften, verjaardagen en parades. Met een beperkt budget kun je  bij ons een confetti kanon kopen. Met het maximale effect voor je feestelijke ondersteuning. Wanneer je ons confetti kanon afschiet is de lucht direct voorzien van een wolk van vrolijke kleuren van serpentines en confetti.

Confetti kanonnen

De grotere confetti kanonnen geven in verhouding een veel grotere dekking van de feestelijke confetti; echter, zal je resultaten variëren afhankelijk van het type  confetti kanonnen je heb gekozen, de grootte van de confetti kanonnen is bepalend voor de afstand en ook hoeveelheid vrolijke versiering die uit het  confetti kanon knalt. Met andere woorden, hoe hoger het plafond, hoe beter de dekking. Geweldig voor carnavals optochten, grote podia en feestzalen met hoge maar ook lage plafonds.

Gebruiksaanwijzing van confetti kanonnen

 • In de linker hand de confetti buis stevig vasthouden en met de rechter hand aan de onderkant een draaiende beweging volgens de richting van de pijltjes maken.
 • Nooit op personen of dieren direct richten.
 • Levering per stuk of per doos van 12 stuks.
 • Lengte: ca. 80cm.
 • Inhoud: ca. 25 gram confetti / streamers.
 • Publiek op min 5 meter afstand houden.
 • Pas op, kleuren kunnen afgeven.
 • Niet te gebruik door personen onder invloed van drugs of alcohol.
 • Na gebruik bij recycling deponeren
 • Minimale leeftijd 16 jaar en ouder
 • Niet geschikt voor personen onder de 16 jaar.

Eigen effect confettikanon

Elke maat of type confetti kanon heeft zijn eigen effect, er zijn confetti kanonnen met alleen serpentines gevuld, maar ook diverse confetti kanonnen met brandvrije confetti of slowfall ( smalle strookjes) en kleurvaste (water bestendige confetti) deze is geschikt om tijdens regen te gebruiken en laat geen kleuren sporen achter. De serpentines ook wel straemers genoemd zijn gemakkelijker op te ruimen om dat dit slierten van 10 meter zijn. De verschillende confetti kanonnen vind je terug in onze site onder de gerelateerde producten.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.