Goudkleurige serpentine online kopen

Goudkleurige serpentine online kopen

Goudkleurige serpentine kopen deze metallic gouden serpentines zijn bijzonder geschikt voor bruiloften of een 50 jarig huwelijk of gouden thema feesten. Jouw fe... Lees meer

620255
€1,75 € 0,90 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Goudkleurige serpentine kopen deze metallic gouden serpentines zijn bijzonder geschikt voor bruiloften of een 50 jarig huwelijk of gouden thema feesten. Jouw feestje wordt nóg leuker met deze 18 rolletjes feestelijke goudkleurige serpentine om over het bruidspaar te gooien of als "krullende" decoratie op te hangen over de andere feestelijke decoratie.

Elke rol van deze goudkleurige serpentine is maar liefst 4 meter lang en is voorzien van een prachtige metallic gouden serpentines wat ook nog eens gemakkelijker is op te ruimen dan confetti.

Productspecificatie: Goudkleurige serpentine 4 meter

  • Verpakking met 18 rolletjes 
  • Kleur: 1 kant Goud metallic
  • Materiaal: Papier
  • Lengte: 4m
  • Breedte: 5mm
  • Niet brandveilig

Koop voordelig Goudkleurige serpentine met hogere korting:

vanaf 50 stuks = 15% korting
vanaf 100 stuks = 20% korting

Goudkleurige serpentine carnaval versiering

Wil jij bij het carnaval iets speciaal doen gooi de menigte dan eens rijkelijk met onze rolletjes goudkleurige serpentine als carnaval versiering en combineer deze met de zilver kleurige serpentine of één van onze andere kleuren serpentine carnaval versiering.

Tip: gebruik aanwijzing haal de rolletjes los van de grote rol metallic gouden serpentines zodat je 18 kleine rolletjes heeft vervolgens houd u de binnenkant vast en maak vervolgens een krachtige worp zonder dat u de binnenkant los laat hierdoor rolt het kleine rolletje af en wordt een lange serpentine slinger van 4 meter.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.