Zwarte veren kopen

Zwarte veren kopen

Zwarte veren dragen hebben de betekenis om de bescherming van je engelen, wijsheid, magie. zeg nu zelf wat is een hoofddeksel zonder een zwarte veer of het nu o... Lees meer

60499844
€6,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zwarte veren dragen hebben de betekenis om de bescherming van je engelen, wijsheid, magie. zeg nu zelf wat is een hoofddeksel zonder een zwarte veer of het nu om een zwarte pieten baret of een musketiers hoed gaat zonder de onze prachtige grote veren zijn deze niet compleet met een lengte van ongeveer 65cm. Al onze decoratie zwarte veren zijn kunstmatige geverfd struisvogelveren en geschikt voor elk carnavals kostuum.

Zwarte veren kopen

Bekijk deze zwarte veren decoratie veren online als je grote veren kopen wilt. De zwarte pieten veren per kleur in onze webshop of beter kom naar onze winkel in het centrum van Zaandam waar je ze stuk voor stuk kunt bekijken en de mooiste decoratie zwarte veren zelf kunt uitzoeken.

Deze zwarte veren kopen als zwarte pieten veren

Zoek jij een zwarte veren voor je pieten baret bij ons vindt je meer als 20 verschillende kleuren XXL lange zwarte pieten veren van minimaal 65 cm en op het breedste vlak ±13 breed Bekijk deze grijze veer online en bestel deze  zwarte pieten veer in onze webshop of beter kom naar onze winkel in het centrum van Zaandam waar je de gehele collectie van veren kunt bekijken.

Al onze struisvogel veren ook wel spadonis veren genoemd is niet zomaar een veertje maar al onze zwarte veren hebben de minimale maat van 65 cm lang en op het breedste vlak 13 cm breed een dikke lange pin waardoor deze stevig op de baret gemonteerd kan worden. Deze zwate veren zijn uitsluiten door rui verkregen vogel waardoor je met een gerust hart deze zwarte veren kopen kunt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »