Zwarte pieten pruik met linten

Zwarte pieten pruik met linten

De Zwarte pieten pruik met linten is een vrolijk uitziende pruik die je bijvoorbeeld kan dragen naar de Sinterklaas intocht of in combinatie met een pieten kost... Lees meer

57956987
€22,50 € 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Zwarte pieten pruik met linten is een vrolijk uitziende pruik die je bijvoorbeeld kan dragen naar de Sinterklaas intocht of in combinatie met een pieten kostuum, aan de pruik zitten linten vast die verschillende vrolijke kleuren hebben. De pruik is ook goed te combineren met bijvoorbeeld accessoires of een kostuum in hetzelfde thema. De Zwarte pieten pruik met linten is van hoge kwaliteit en zit comfortabel op de meeste hoofden.

Productspecificaties: Zwarte pieten pruik met linten

  • Kleur: zwart
  • Soort: standaard
  • Materiaal: Synthetisch

Zwarte pieten pruik met linten online kopen.

Bij Partycorner vind je deze vrolijke Zwarte pieten pruik met linten, maar ook andere pruiken, kleding en accessoires in het Sinterklaas thema zijn bij ons te vinden. Draag de Zwarte pieten pruik met linten en verras kinderen met jou samengestelde pieten pak of draag deze naar een Sinterklaas intocht. Bestel de Zwarte pieten pruik met linten online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.