Pieten pruik volwassenen

Pieten pruik volwassenen

De Pieten pruik volwassenen is een luxe pruik die prima geschikt is om te dragen naar de Sinterklaas intocht of te dragen in combinatie met een pieten... Lees meer

57958592
€ 10,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Pieten pruik volwassenen is een luxe pruik die prima geschikt is om te dragen naar de Sinterklaas intocht of te dragen in combinatie met een pieten kostuum, de pruik heeft een standaard kap met ingeweven krullen. De pruik is ook goed te combineren met accessoires of een kostuum. De Pieten pruik volwassenen is van hoge kwaliteit en zit comfortabel op de meeste hoofden.

Productspecificaties: Pieten pruik volwassenen

  • Kleur: zwart
  • Soort: standaard
  • Materiaal: Synthetisch

Pieten pruik volwassenen online kopen.

De Pieten pruik volwassenen​ vind je online bij Partycorner, maar ook ons grote assortiment aan andere pruiken, kleding en accessoires van het Sinterklaas thema. Draag de Pieten pruik volwassenen​ naar de Sinterklaas intocht of verras kinderen met jou samengestelde pieten pak. Deze pruik is online te bestellen in onze webwinkel, wil je liever eerst de Pieten pruik volwassenen​ bekijken of passen? dat kan in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.