Zwarte tiara heksenhoed kopen

Zwarte tiara heksenhoed kopen

Deze gemakkelijke te dragen zwarte diadeem heksenhoed is ideaal bij jouw heksen outfits. Deze diadeem ook wel Tiara witch genoemd is zowel voor dames als heren ... Lees meer

52992278
€5,50 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze gemakkelijke te dragen zwarte diadeem heksenhoed is ideaal bij jouw heksen outfits. Deze diadeem ook wel Tiara witch genoemd is zowel voor dames als heren te gebruiken tijdens een geweldig Halloween feestje, school kamp of horror feest.

Je zal flink wat blikken krijgen als ze deze zwarte diadeem heksenhoedopzet! een erg leuke Halloween accessoire waarvan je zeker weet dat jouw Halloween kleding of Halloween kostuum er super uitziet als je deze diadeem kopen gaat. Koop er dan ook nog een heksen neus bij want een heks kan niet zonder gekke neus.

Productspecificatie: zwarte diadeem heksenhoed

  •     Materiaal: Kunststof
  •     Aanbevolen leeftijd 14 jaar of ouder
  •     Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar

Goedkope zwarte diadeem heksenhoed kopen.

Wij van PartyCorner verkopen ook bijpassende flesjes nep bloed en nog veel meer in onze Halloween collectie 2017. kom een kijkje nemen in de grootste feestwinkel van Noord-Holland. de 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam waar je ook deze diadeem kan passen om jouw outfit samen te stellen.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.