Heksenketel voor complete outfit

Heksenketel voor complete outfit

Decoratieve heksenketel van 20 cm. is een kleine  heksenketel met ketting hengsel en wordt vaak gebruik bij het ophalen van de snoepjes. Halloween heksenketel i... Lees meer

19926286
Neem contact op voor de levertijd
€7,95 € 5,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Decoratieve heksenketel van 20 cm. is een kleine  heksenketel met ketting hengsel en wordt vaak gebruik bij het ophalen van de snoepjes. Halloween heksenketel is versiert met een schedel aan de voorkant een metaal lijkende heksenketel is gemaakt van pvc hierdoor dan ook  onbreekbaar.

Productspecificatie: Zwarte Heksenketels

  •  Kleur: metaal lijkende
  •  Draagbaar hengsel door ketting
  •  Maat: 13 x 20cm
  •  Materiaal: 100% pvc

Heksenketel laten roken.

Heksenketel kopen? en dan Heksenketel laten roken. Vul deze met water doe er een watervernevelaar bij zet deze aan dan lijkt het net of deze Heksenketel rookt. Wilt je deze plastic heksenketel eens zien roken kom dan naar onze winkel in Zaandam. Ook kunt deze Kleine Heksenketels kunt u online bestellen via onze webshop. Met een snelle levering sturen wij deze Heksenketel naar u thuis.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.