Griezelfeest decoratie kopen

Griezelfeest decoratie kopen

De Griezelfeest decoratie heeft een lengte van 50cm kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Deze geklede doodskop zorgt voor echte nachtmerries, indien j... Lees meer

19861348
Neem contact op voor de levertijd
€21,95 € 17,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Griezelfeest decoratie heeft een lengte van 50cm kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Deze geklede doodskop zorgt voor echte nachtmerries, indien je deze buiten gebruikt zorg dan dat de zwarte Halloween doodskop decoratie pop droog hangt. Ook is hij leuk te combineren met andere Halloween decoraties van PartyCorner zoals de grafstenen voor in de tuin.

De Griezelfeest decoratie is geen speelgoed en is niet geschikt voor jonge kinderen of gebruikt door jonge kinderen maar als Halloween decoratie.

Product specificatie: Griezelfeest decoratie

  •     Grootte: 50cm
  •     Kleur : zwart
  •     Thema: Halloween en griezel feest

Griezelfeest decoratie gevangen pop.

de Griezelfeest decoratie pop in een kooi is eenvoudig op te hangen en voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Door de stof van deze doodskop decoratie in te spuiten  met brand vertragende spray is deze Halloween doodskop decoratie pop ook geschikt voor Halloween evenementen aankleding.

De pop is leuk te combineren met de andere Halloween decoratie met beweging licht of geluid dat verkrijgbaar is bij PartyCorner. Bekijk onze artikelen op de web winkel of kom een kijkje nemen in de winkel in het centrum van zaandam en zoek jouw Halloween decoratie bij elkaar.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.