Decoratie Zombie kopen

Decoratie Zombie kopen

Decoratie Zombie hang pop is een leuke decoratie voor in huis of voor een Halloween of thema feest. De Hang decoratie Zombie  heeft een lengte van 50 cm en kun ... Lees meer

19861790
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€13,30 € 8,65 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Decoratie Zombie hang pop is een leuke decoratie voor in huis of voor een Halloween of thema feest. De Hang decoratie Zombie  heeft een lengte van 50 cm en kun je eenvoudig ophangen in jouw huis aan het draad. Decoratie zombie zorgt voor een themagerichte sfeer in huis waar jij naar op zoek bent.

De decoratie zombie is geen speelgoed en is niet geschikt voor jonge kinderen of gebruikt door jonge kinderen maar als Halloween decoratie.

Productspecificatie: Decoratie Zombie

  • Grootte: 50cm
  • Product: een Zombie hang pop
  • Thema: Halloween

Halloween decoratie Zombie pop kopen.

Meer Halloween decoratie nodig om het huis geheel om te toveren? Dan kun je ook bij PartyCorner terecht, wij hebben diverse decoratie die jij kunt combineren met de Decoratie zombie pop. Denk bijvoorbeeld aan grafstenen, nep dieren zoals een bruine rat of een zwarte kraai
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.