Zwart poezen masker

Zwart poezen masker

Een dames zwart poezen masker nu te koop bij PartyCorner. Het oogmasker is leuk te dragen tijdens een bal masqué, carnaval of thema feest om achter het masker t... Lees meer

52014995
€2,95 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een dames zwart poezen masker nu te koop bij PartyCorner. Het oogmasker is leuk te dragen tijdens een bal masqué, carnaval of thema feest om achter het masker te kunnen verschuilen zodat er geen gezicht herkenning is tijdens deze leuke evenementen om het spannend te maken.

Zwart poezen masker online bestellen bij PartyCorner.

Een zwart poezen masker is volledig zwart gekleurd en versierd met de neusharen zoals een poes deze ook heeft. Dit zorgt voor een leuk zicht. Het prachtige oogmasker: zwart poezen masker is leuk te gebruiken tijdens een feest met dresscode. en te combineren met andere artikelen bij PartyCorner.

Product omschrijving: zwart poezen masker
  •     Masker: zoals op foto
  •     Kleur: Zwart
  •     Materiaal: kunststof en polyester
  •     Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  •     Maat: one size fits all
  •     Inclusief: bevestiging band achterzijde

Een Zwart poezen masker kopen.

De contour van een zwart poezen masker is versierd met nep neusharen zoals je die ook ziet bij een echte poes. Het masker is vast te maken door een elastische band. Een zwart poezen masker is perfect als vermomming in het beroemde carnaval of een gemaskerd bal!

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.