Tiara set Kat - Tiara met staart

Tiara set Kat - Tiara met staart

De zwarte luipaard ook wel zwarte panter genoemd, hebben wij goed bekeken en er een prachtige Tiara set Kat - Tiara met staart set van nagemaakt. Tiara set Kat... Lees meer

6818382
€8,75 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De zwarte luipaard ook wel zwarte panter genoemd, hebben wij goed bekeken en er een prachtige Tiara set Kat - Tiara met staart set van nagemaakt.

Tiara set Kat bestaat uit een set van Panter oren en een panter staart. De Zwarte Panter oren zijn gemaakt van een mooie velours de panne stof bevestigd op een diadeem. Deze buigzaamste diadeem is in de maat one size fits most leverbaar.

Wilden dieren tiara's sets van oren en staart

Zoek jij wilde dieren tiara sets van oren en een staart? Wij hebben bijna alle safari dieren in ons assortiment. Wij zelf vinden de zwarte panter set het spannends omdat het een prachtige wilde kat is met kleine oren en een lange staart.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.