Zombie football player kostuum

Zombie football player kostuum

Altijd al een football player willen zijn? PartyCorner heeft een Zombie football player kostuum (ook bekend als Rugby speler kostuum). Dit uitstekende... Lees meer

16129882
€24,95 € 22,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Altijd al een football player willen zijn? PartyCorner heeft een Zombie football player kostuum (ook bekend als Rugby speler kostuum). Dit uitstekende en zeer angstaanjagende Zombie football player kostuum is van hoogwaardige kwaliteit en een perfecte combinatie met het Halloween cheerleader zombie kostuum.

Productspecificaties Zombie Football Player kostuum:

  • Kleur: wit/zwart
  • Maat: M/L
  • Materiaal: polyester

Zombie Football Player

Zombie football player kostuum stelt een American football zombie kostuum voor. Bestaat uit een T-shirt, een driekwart broek en een helm. Het materiaal: 100% polyester. Het boven en onder stuk zijn licht en comfortabel waarvan de uiteinden gerafeld zijn. De driekwart broek is elastisch aan de taille voor een aangenaam pasvorm van dit Zombie football player kostuum.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.