Zombie Pastoor kostuum

Zombie Pastoor kostuum

Het gezegende Zombie Pastoor kostuum is een outfit voor de priester in het retraitehuis of café. Gaat er onder dit priester pak toch een koorzanger van s... Lees meer

16582600
€19,95 € 17,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het gezegende Zombie Pastoor kostuum is een outfit voor de priester in het retraitehuis of café. Gaat er onder dit priester pak toch een koorzanger van stoute liedjes met een zalig kruis. In ieder geval is deze Zombie Pastoor kostuum geschikt om aan te trekken naar een religieus zombie feest. Bloed en Bier drinken kunnen die pastoors wel in de abdij moeten ze toch ook proeven en tot bezinning komen.

Productspecificaties Zombie Pastoor kostuum:

  • Kleur: zwart
  • Maat: M/L
  • Materiaal: polyester
  • Bestaat uit: jasje en riem
  • Ketting kruis apart verkrijgbaar

Zombie Pastoor kostuum

Ook voor de heren heeft PartyCorner volop keuze wat betreft verkleedkostuums voor Halloween en veel meer. Bekijk de online Zombie Pastoor kostuum aanbieding en bestel dit fantastische Zombie Pastoor kostuum online.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.