Weerwolf masker

Weerwolf masker

Latex Weer wolf masker is uniek en erg populair. Deze weerwolf masker heeft voornamelijk de kleur grijs en is bedekt met grijs vacht. De details op het masker z... Lees meer

12866485
€23,95 € 19,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Latex Weer wolf masker is uniek en erg populair. Deze weerwolf masker heeft voornamelijk de kleur grijs en is bedekt met grijs vacht. De details op het masker zorgen voor een griezelige look. Deze weerwolf wil je niet tegen het lijf lopen in het bos. Weerwolf masker is een van de meest verkochte maskers bij PartyCorner. Dus op is op.

Productspecificatie: Weerwolf masker

  • Gemaakt van: 100% natuurlijke latex
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: grijs
  • Aanbevolen leeftijd is 14 en ouder

Masker weerwolf met vacht

Ons weer wolf masker is voorzien van zacht vacht. Dit masker heeft een gruwelijk gebit en straalt geen genade uit! Wees alert als je deze weerwolf tegen komt in het bos. Masker weerwolf met vacht is gemaakt van nature latex. Let op: indien je allergisch bent voor latex is de kans groot op een allergische reactie.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.