latex weerwolf half masker

latex weerwolf half masker

Het latex weerwolf half masker heeft een gekke maar leuke blik en zelfs de lange snuit van een wild zwijn wat dit masker van de leukste latex dieren maskers maa... Lees meer

54104660
€10,50 € 8,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het latex weerwolf half masker heeft een gekke maar leuke blik en zelfs de lange snuit van een wild zwijn wat dit masker van de leukste latex dieren maskers maakt. kies voor dit grappige latex weerwolf half masker om jouw feest outfit compleet te maken

Door zijn brede elastieke band blijf dit latex weerwolf half masker goed op zijn plaats zitten


Een latex weerwolf half masker kopen dat comfortabel zit omdat er voldoende ruimte zit rond de ogen voor voldoende zicht en rond de mond voor voldoende ventilatie.

Productinformatie: latex weerwolf half masker

  • Materiaal: 100% natuurlijk latex
  • latex half masker
  • Kleur: zie afbeelding
  • Maat: one size fits all
  • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar

Goedkoop latex weerwolf half masker kopen.

Wil je dit latex weerwolf half masker passen? Kom gerust eens langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om onze maskers te bekijken en te passen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan dieren kleding en accessoires.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.