Wanddecoratie Nederland Hup Holland Hup

Wanddecoratie Nederland Hup Holland Hup

Onder de categorie Oranje boven vindt je ook de wereldkampioenschap voetbal artikelen  een uitgebreid assortiment van Oranje feestartikelen en oranje gadgets.... Lees meer

1429451
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Onder de categorie Oranje boven vindt je ook de wereldkampioenschap voetbal artikelen  een uitgebreid assortiment van Oranje feestartikelen en oranje gadgets. De leukste artikelen vind je natuurlijk bij Partycorner. Ook wij hebben ons oranje assortiment flink uitgebreid en vernieuwd.

Bij ons moet je zijn voor de leukste oranje artikelen. Waaronder dus ook onze Wanddecoratie Nederland Hup Holland Hup die brandvertragend en waterbestendig is. Deze is ideaal voor binnen en buiten gebruik.

Productspecificaties Wanddecoratie Wanddecoratie Nederland hup holland hup


  •     Materiaal: plastic pvc
  •     Maat 80 x 70 cm
  •     Brandvertragend
  •     Waterbestendig
  •     Dit artikel is geen speelgoed

Hup Holland hup Oranje accessoires

Het zal niemand ontgaan dat jij een echte oranje voetbal fan bent als je deze hup Holland hup oranje accessoires ophangt.

Aarzel niet langer en kom eens een kijkje nemen in onze winkel in Zaandam of kijk je ogen uit op onze webshop. Zoek je een artikel die je niet kunt vinden op de site? Neem dan gerust contact met ons op.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.