Wanddecoratie Leeuwenkop Holland

Wanddecoratie Leeuwenkop Holland

Wanddecoratie Leeuwenkop Holland is gemaakt van plastic, daardoor waterbestendig en bovendien zijn alle PVC Voetbal decoraties van de WK en EK brandvertragend, ... Lees meer

1429452
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wanddecoratie Leeuwenkop Holland is gemaakt van plastic, daardoor waterbestendig en bovendien zijn alle PVC Voetbal decoraties van de WK en EK brandvertragend, en bestaan uit diversen leuke designs.

Het formaat van de oranje wanddecoratie Leeuwenkop Holland is 65 x 85 cm. Wanddecoratie Leeuwenkop Holland is ook leuk voor een voetbalfeestje of Koningsdag.
  • Productspecificaties
  • Materiaal: plastic pvc
  • Maat 65 x 85 cm
  • Brandvertragend
  • Waterbestendig
  • Dit artikel is geen speelgoed

Oranje artikelen voor het Nederlands elftal

Voor al uw Oranje kledingen Oranje artikelen, zoals vlaggenlijnen of ballonnen maar ook de oranje wanddecoratie Leeuwenkop Holland voor ondersteuning voor het Nederlandse elftal.

Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer oranje feestartikelen. Het is zeker de moeite waard onder het genot van een kopje koffie.         

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.