Tulband hoed Sheik

Tulband hoed Sheik

Tulband Hoed Sheik past helemaal bij het Arabische 1001 nacht thema. Natuurlijk kun je deze tulband wit kopen maar Combineer de Tulband Sheik hoed eens met ande... Lees meer

3726805
€6,95 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Tulband Hoed Sheik past helemaal bij het Arabische 1001 nacht thema. Natuurlijk kun je deze tulband wit kopen maar Combineer de Tulband Sheik hoed eens met andere verkleedkleding. Deze hoed is een witte hoed bewerkt met gouden details. Hoed Sheik en nog veel meer 1001 nacht accessoires vind je terug in onze webshop.

Productspecificaties: Hoed Sheik

  • Kleur: Wit
  • Materiaal: 100% Polyester
  • Maat: One size

Arabische tulband Sjeik hoed wit

De Sheik is een heel bijzonder persoon in de Arabische wereld. Een Sjeik is een persoon die aangezien wordt als leider, zowel op geestelijk als op wereldlijk gebied. Sjeik is de titel die in de Islamitische wereld gegeven wordt aan een man die aanzien heeft of heeft verworven als leider. De geschiedenis telt ook een klein aantal vrouwelijke sjeiks. De vrouwelijke vorm van sjeik is sjeika.

Word jij de plaatselijke Sjeik aan het hoofd van een familie van de raad van 11 bij het carnaval.
Partycorner.nl heeft een groot sheik kleding en tulbanden, feestartikelen. Accessoires of aanverwante producten voor emir oliebron houder Tulband Hoed Sheik kan jij online bestellen en offline ophalen in de feestwinkel in Zaandam.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.