Sheikh baard zonder snor kopen

Sheikh baard zonder snor kopen

Een Sheikh baard zonder snorook wel Goatee baardje genoemd bestel je nu bij PartyCorner. Deze nep baard is van synthetisch materiaal dat een zeer realistisch zi... Lees meer

50761019
€2,75 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een Sheikh baard zonder snorook wel Goatee baardje genoemd bestel je nu bij PartyCorner. Deze nep baard is van synthetisch materiaal dat een zeer realistisch zicht geeft en niet van echt is te onderscheiden. Het haar stukje heeft een zelf klevende standaard plakrand en is van 100% synthetisch haar gemaakt.

Productspecificaties: Sheikh baard zonder snor

    Bestaat uit: nep baard
    Materiaal: 100% polyester
    Maat: one size fits all
    Kleur: zwart
    Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Sheikh baard zonder snor ook wel goatee genoemd.

Deze Sheikh baard zonder snor is voor zien van een plakstrip die gemakkelijk is aan te brengen op het gezicht. Wilt u de nep baard extra bevestigen zodat deze vermomming niet van je gezicht valt tijdens het verkleden dan kan dit door middel van dubbelzijdig tape aan de achterzijde van de baard te bevestigen en dit op je gezicht te plakken. Vindt je dit geen prettige manier om te verwijderen, dan verkopen wij ook Mastix om de nep baard te bevestigen.

Wil je er voor zorgen dat jouw snor goed blijft zitten? gebruik hiervoor de Mastix huidlijm speciaal gemaakt voor het vastmaken van nep haar. Mastix
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.