Strohoed Aruba met Bloemen

Strohoed Aruba met Bloemen

Strohoed Aruba met Bloemen is een echte dames hoed in een unieke versie! Aloha! Strohoed Aruba met Bloemen voor een feestje? Bij Partycorner.nl vind je ons asso... Lees meer

1922022
€8,75 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Strohoed Aruba met Bloemen is een echte dames hoed in een unieke versie!

Aloha! Strohoed Aruba met Bloemen voor een feestje? Bij Partycorner.nl vind je ons assortiment strohoeden aan, met daarbij passende Hawaii shirts en Hawaii artikelen.

Voor een geslaagd Hawaii feest vind je bij ons een uitgebreide collectie met stro hoeden en hoofddeksels aan, in verschillende soorten en maten zoals de Strohoed Aruba met Bloemen. Wees dus niet bang dat jouw strohoed er niet bij zit. We hebben alles op voorraad.

Hou je van de zon en zie je er graag kleurrijk uit? Dan is de Strohoed Aruba met Bloemen een perfecte uitkomst! Strohoed Aruba met bloemen brengt jou in de juiste feeststemming.

Strohoed Aruba met Bloemen kun je al kopen voor een paar eurotjes, dus voor de centen hoef je het niet te laten liggen. Pronk met felle kleuren met jouw Strohoed Aruba met Bloemen, dat kan door deze prachtige hoed te bestellen of te komen bekijken in onze winkel in Zaandam.


 

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.