Strohoed Naturel

Strohoed Naturel

Strohoed Naturel leveren wij in één maat en past iedereen! Strohoed Naturel kun je bestellen tegen een leuke prijs bij Partycorner.nl 24 uur per dag, met een sn... Lees meer

621595
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Strohoed Naturel leveren wij in één maat en past iedereen!

Strohoed Naturel kun je bestellen tegen een leuke prijs bij Partycorner.nl 24 uur per dag, met een snelle levering sturen wij deze op.

Op zoek naar een leuke strand hoed voor een feestje of voor in je vrije tijd? Koop dan de Strohoed Naturel bij Partycorner.nl. Voor alle thema's hebben wij bijpassende verkleedkleding of accessoires.

Komen de zwoele zomerse dagen er weer aan? Strohoed Naturel is perfect om jouw hoofd en ogen te beschermen tegen de felle zon, bovendien ziet het erg hip en modieus uit!

Wil jij graag samen met je partner in dezelfde thema verschijnen bij een leuk strand of Hawaii feest? Wees dan niet bang, bij Partycorner kun je bijna alles bijpassend voor hem en haar kopen zoals een echt duo koppel.

Koop de leukste feestartikelen bij PartyCorner. Ook kun je langskomen in onze winkel in Zaandam om een blik te werpen op onze fantastische collecties.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.