Speelgoed Microfoon

Speelgoed Microfoon

Bent u een zanger? Rapper? en ben u op zoek naar een microfoon? Nou! bij partycorner.nl vindt je de ultieme Speelgoed microfoon om Lekker me te oefenen en leuk ... Lees meer

619821
€2,95 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bent u een zanger? Rapper? en ben u op zoek naar een microfoon? Nou! bij partycorner.nl vindt je de ultieme Speelgoed microfoon om Lekker me te oefenen en leuk mee kan feesten wil jij lekker los gaan met je favoriete nummers sing dan lekker mee.

Deze Speelgoed Microfoon is ideaal voor feesten.

Bestel nu de Speelgoed microfoon, die gemaakt is voor mensen met zang talent en die er altijd wel een feest van kunnen maken.

Deze Speelgoed Microfoon kunt u online bestellen via onze webshop Partycorner.nl. Met een snelle levering sturen wij deze Speelgoed Microfoon naar u thuis, Partycorner.nl heeft een groot assortiment feestartikelen. Accessoires of aanverwante producten voor de Speelgoed Microfoon die u ook bij ons kunt bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen of in de winkel kopen.         


De Speelgoed microfoon is geen geluid versterker en wordt dus alleen gebruikt als speelgoed microfoon.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.