Boa oranje met zwart

Boa oranje met zwart

Maak nu jou oranje outfit compleet met deze Veren Boa oranje met zwart van ca. 50 gram. Deze voorheen genoemde Boa glamour oranje heeft een lengte van ongeveer ... Lees meer

1140033
€8,75 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Maak nu jou oranje outfit compleet met deze Veren Boa oranje met zwart van ca. 50 gram. Deze voorheen genoemde Boa glamour oranje heeft een lengte van ongeveer 1,8 meter en is gemaakt met echte vogelveren deze zijn door rui verkregen.Veren Boa's worden regelmatig op feesten en evenementen als decoratief of sierkledingstuk gedragen. Zoek je een Boa voor jouw party outfit, dan is onze oranje met zwarte Boa de luxe extra zwaar wellicht de Boa die je zoekt.

In plaats van de standaard boa weegt deze Boa oranje met zwart de luxe extra zwaar 50 gram. net dat beetje extra glamour. 

Productspecificatie Boa oranje met zwart

  • Kleur: Oranje met zwart
  • Gewicht: 50 gram
  • Lengte: 180 cm / 1,80 meter
  • Brandvertragend: Ja

Boa Oranje met zwart

Natuurlijk kun je ook een andere keus maken en allerlei veren Boa's bestellen. dit jaar is het thema oranje, dus daarom hebben wij speciaal deze mooie oranje met zwarte boa gemaakt.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.