Slinger Festival - 6 meter

Slinger Festival - 6 meter

Geen enkel feestje is een echt feestje zonder unieke versieringen en slingers. Daarom ben je bij Partycorner aan het juiste adres. Wij hebben een volledige asso... Lees meer

623314
€3,50 € 2,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Geen enkel feestje is een echt feestje zonder unieke versieringen en slingers. Daarom ben je bij Partycorner aan het juiste adres.

Wij hebben een volledige assortiment aan slingers, ballonnen en nog veel meer feestartikelen. Deze kun je online bekijken en bestellen, ook kun je langskomen in onze prachtige winkel in Zaandam.

Productspecificatie
  • Lengte: 600 cm
  • Materiaal: papier
  • Niet brandvertragend

Slinger Festival met regenboog kleuren

De Slinger regenboog kleuren heeft een lengte van 6 meter lang. Deze Slinger regenboog kleuren kun je binnen en buiten ophangen. Wil jij een langere Slinger Festival door ze aan elkaar te bevestigen kan er elke gewenste lengte mee gecreëerd worden. Hierdoor maak je de slinger festival met regenboog kleuren naar elke lengte.

Slinger festival is gemaakt van papier en is makkelijk uit te vouwen. Aan beide uiteinden zitten makkelijke bevestigingspunten. Deze feestslinger van 6 meter lang is niet brandvertragend, maar door deze te impregneren maak je er een totale brandveilige verjaardagsslinger van.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.