Slinger Fandango - 6 meter

Slinger Fandango - 6 meter

Een bekende slinger dat is de Slinger fandango. Deze feestslinger komt vrijwel op elk feestje voor en creëert een geweldige feest sfeer binnen de ruimte. Slinge... Lees meer

623312
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,50 € 2,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een bekende slinger dat is de Slinger fandango. Deze feestslinger komt vrijwel op elk feestje voor en creëert een geweldige feest sfeer binnen de ruimte. Slinger fandango is een echte feestslinger wat je bij Partycorner online kan bestellen voor een voordelige prijs. Ook kun je langskomen in onze winkel in Zaandam om deze feestslinger te bekijken.

Productspecificatie
  • Lengte: 600 cm
  • Materiaal: papier
  • Niet brandvertragend

Feestslingers kopen

Deze gekleurde feestslinger kopen is een verstandige beslissing want deze Slinger Fandango heeft een lengte van 6 meter lang. Wil jij de langere fandango feestslinger kopen door ze aan elkaar te bevestigen kan er elke gewenste lengte mee gecreëerd worden. Hierdoor maak je de Verjaardagsslingers op elke lengte. Je hangt deze Gekleurde feestslinger overal gemakkelijk op. Als je voorzichtig genoeg bent met deze Slinger fandango, dan kun je hem zelfs voor het jaar erop weer gebruiken Gekleurde versiering is gemaakt van papier met verschillende regenboog kleuren.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.